This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here x

Van Persoonlijk Wereldwijd naar het Wereldwijde, Logistieke Netwerk.

De Gondrand Group is een internationaal transportbedrijf en logistieke dienstverlener voor wegtransport, zeevracht, luchtvracht en contractlogistiek.

In de afgelopen 150 jaar heeft Gondrand zich ontwikkeld van een traditionele expediteur tot een wereldwijde leverancier van integrale logistieke oplossingen. Wij danken onze goede naam aan onze betrouwbaarheid, zorgvuldige advies en jarenlange ervaring. Het hoofdkantoor van de Gondrand Group bevindt zich tegenwoordig in Basel (Zwitserland), met ruim 60 vestigingen over de hele wereld. Wij hebben meer dan 650 werknemers in dienst.

Zowel op het hoofdkantoor als op de andere vestigingen werken gedreven vakmensen uit verschillende landen en culturen samen. Het is aan hun ervaring en inzet te danken dat u als klant iedere dag opnieuw krijgt wat u van Gondrand gewend bent: een persoonlijke benadering, oplossingen op maat en eersteklas dienstverlening, helemaal afgestemd op uw wensen.

Authorised Economic Operator.

Ons succes is te danken aan overtuigende kwaliteit, grote professionaliteit en duurzaam opereren. AEO

Logistic Solutions.

De inkoop, opslag en distributie van grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten wordt complexer. Steeds meer toeleveranciers moeten zo kostenefficiëntlogistics

Nieuws

28. februari 2019

ATEGE GmbH in Germany takes over all shares of Nellen & Quack International GmbH

On 01.03.2019 ATEGE GmbH in Germany, Member of Nordic Transport Group A/S in Denmark, takes over all shares of Nellen & Quack International GmbH.

Meer Nieuws

Personally worldwide.